el teknik

Produktertekniktiltiden

Hos Kirchheiner El-teknik ApS tilbyder vi en lang række serviceydelser og komplette løsninger inden for et bredt tekniks felt. Læs mere om hvad vi kan tilbyde inden for vores forskellige arbejdsområder:


robotAutomation og robot

Vi tilbyder både komplette løsninger samt fejlfinding, optimering og rettelser på eksisterende automationsanlæg. Vi tilbyder programmering af robotter af mærket ABB og Hyundai.

Læs om automation og robot her...installation Elteknik og installation

Vi udfører alle former for el-arbejde både i industrien og hos private. Vi har mange års erfaring inden for el-teknik og installation, og vi kan tilbyde en professionel løsning inden for alt lige fra komplette industrianlæg til hvidevarereperationer.

Læs om elteknik og installation her...lan
Data og netværk

Vi tilbyder komplette løsninger inden for både tele området og EDB/data området. Vi leverer krydsfeltsløsninger til industriproduktion og tele-data løsninger til både store og små erhvervsvirksomheder.

Læs om data og netværk her...generatorNødstrøm og generatorer

I samarbejde med Eegholm A/S tilbyder vi komplette løsninger inden for nødstrøm og generatoranlæg. Vi har en bred erfaring fra både store og små nødstrømsanlæg, både fra det private erhvervsliv og fra offentlige institutioner.

Læsom nødstrøm og generatorer her...